“Μπορεί κανείς να οικοδομεί την φήμη του μια ολόκληρη ζωή, αλλά αρκεί ένα tweet για να την καταστρέψει”. Η φράση του διάσημου μαρκετίστα Scott Stratten συνοψίζει ίσως καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη την παντοδυναμία των Social Media τη σύγχρονη εποχή. Στην Vanart, “μεταφράζουμε” την γλώσσα της ψηφιακής επικοινωνίας σε “viral επιτυχία” για την επιχείρησή σας. Ποια είναι όμως τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα μας στη διαχείριση Social Media;


Σφαιρική γνώση αντικειμένου
Η αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας συνιστά επαλήθευση εις βάθους γνώσης των αρχών του παραδοσιακού μάρκετινγκ συνδυαστικά με υψηλή τεχνογνωσία νέων τεχνολογιών.

Ασυναγώνιστη εξειδίκευση σε Digital Marketing Strategies
Αναγνωρισμένα στελέχη της εταιρείας μας, μέσω συνεχούς κατάρτισης στον τομέα της ψηφιακής επικοινωνίας ενημερώνεται ενδελεχώς για κάθε διαθέσιμο “εργαλείο” Web Marketing, προς αύξηση αποτελεσματικότητας.

Social Media Specialists που γνωρίζουν κάθε ιδιαιτερότητα πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, ακολουθούν την κατάλληλη μεθοδολογία που θα εξασφαλίσει στον πελάτη το μέγιστο κέρδος.

Αποδοτική εφαρμογή Content Marketing
Ένα πλούσιο portfolio με project διαχείρισης Social Media για ευρείας γκάμας μεγέθους και τομέα δραστηριοποίησης εταιρείες. Αποδεικνύει μοναδικές υπηρεσίες κειμενογράφησης και προσοδοφόρας στόχευσης.


Ποιες ενέργειες περιγράφονται με τον όρο “διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης”

Για την Vanart, την επιτυχία εφαρμογής στρατηγικής Social Media Marketing κρίνει ξεκάθαρα η αποτελεσματικότητα στην κατεύθυνση του follower προς την επιθυμητή ενέργεια. Είτε πρόκειται για ανάπτυξη εποικοδομητικής διαδραστικότητας και κοινοποίηση περιεχομένου που συμβάλλει στην διεύρυνση αναγνωρισιμότητας της εταιρείας είτε στην πραγματοποίηση αγοράς ή υπηρεσίας. Tα δημοφιλέστερα μέσα κοινωνικής δικτύωσης- Facebook, Twitter, Youtube, Instagram, Linkedin και Pinterest φαίνεται να εξυπηρετούν διαφορετικές ανάγκες για το διαδικτυακό κοινό. Κοινός παρονομαστής όλων όμως, η ανάγκη για αποδοτική επικοινωνία μηνύματος, η δημιουργία ποιοτικού περιεχομένου και η αποτελεσματική διανομή του στο κατάλληλο κοινό.