Έντυποι χάρτες και e-Maps

Οι χάρτες που δημιουργεί και εκδίδει η VanartGR εδώ και σχεδόν 10 χρόνια, αποτελούν μία ξεχωριστή και πρωτότυπη έμμεση προβολή για την κάθε επιχείρηση που ασχολείται με τον τομέα του τουρισμού. Το σύνολο των τυπωμένων χαρτών ξεπερνά τις 75 χιλιάδες έντυπα για κάθε σεζόν και η διανομή τους γίνεται μέσω των μεγαλύτερων γραφείων ενοικίασης οχημάτων αλλά και σε ξενοδοχεία όπως επίσης και στα πιο κεντρικά σημεία της Κω.

 

Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικά:

 

*MOTO CLUB
*SAFARI RENTALS
*ΚΤΕΛ ΚΩ
*ASTRON SUITES
*PARITSA
*KOALA
*MARITINA
*POSEIDON
*NEMO
*DORRY
*MLS RENT A CAR
*HOTEL ASTRON, KOS TOWN
*ASTRON SUITES, KOS TOWN
*KOSTA PALACE HOTEL, KOS TOWN
*SAINT CONSTANTINE HOTEL, KOS TOWN
*PAVLOS HOTEL, KOS TOWN
*CAPTAIN’S HOTEL, KOS TOWN
*IMPERIAL HOTEL, KOS TOWN
*ATHINA APARTMENTS, KOS TOWN
*LENAKI APARTMENTS, KOS TOWN
*LAMBI RESORTS, LAMBI KOS
*COSMOPOLITAN HOTEL, LAMBI KOS
*AEGEAN HOUSES, LAMBI KOS
*THEROS SUITES, LAMBI KOS
*ANGELA’S HOTEL, KOS TOWN
*PARADISE HOTEL, KOS TOWN
*ALEXANDRA HOTEL, KOS TOWN
*SANTA MARINA HOTEL, KOS TOWN
*CHRISTA APARTMENTS, KOS TOWN
*ORPHEUS STUDIOS, KOS TOWN
*ALEXANDRA BEACH, PSALIDI KOS
*KOSEA HOTEL, KOS TOWN
*MIRANDA TOURS AND GIFTS, PSALIDI KOS
*SEMA GIFTS, KOS TOWN
*ALL DAY TRAVEL, KOS TOWN
*TRAVEL WAY, KOS TOWN
*SCHENGHEN AREA, KOS PORT

 

Μία επιπλέον υπηρεσία που παρέχεται είναι η προβολή μέσω του ψηφιακού χάρτη, που δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να βρουν την ακριβή τοποθεσία της επιχείρησης σας και αφού σκανάρουν τον ενσωματωμένο QR κώδικα, να λάβουν οδηγίες για την μετακίνηση τους εκεί, μέσω δορυφορικής πλοήγησης (GPS). Επίσης, από το 2022 και μετά εκδίδεται χάρτης αποκλειστικά για την Καρδάμενα, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα και στις επιχειρήσεις της περιοχής να προβληθούν σωστά και αποτελεσματικά, αξιοποιώντας όλα τα προωθητικά εργαλεία που τους παρέχονται από την καταχώρηση στο έντυπο.

 

Θα πρέπει να ενημερώσουμε όλες τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις ότι λόγω του περιορισμένου αριθμού των διαφημιστικών θέσεων, θα τηρηθεί υποχρεωτικά η σειρά προτεραιότητας.

 

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους επιχειρηματίες που επιλέγουν εμάς για την αξιόπιστη προβολή τους και να υποσχεθούμε πως κάθε χρόνο θα γινόμαστε καλύτεροι και αυτό είναι μία δέσμευση από την πλευρά μας.